DePensioenMakelaar.nl
VerbijsterendAdvies voor wat bedoelt met goed geregelde inkomensvoorzieningen

Argenta Spaarbank NV , uw appeltje voor de dorst > Consequent hoge spaarrente !!
Argenta timmert al enige jaren flink aan de weg in Nederland met consequent scherpe spaarrentes ! En dat alles is structureel beleid van Argenta, geen lokkertjes dus, maar resultaat van efficiënt digitaal werken en het samenwerken met professionele intermediairs in plaats van een kostbaar kantoren-netwerk. Op deze pagina kunt u van alles te weten komen over haar >55 jaar historie en haar dienstverlening. En met hetzelfde digitale gemak kunt u hier meteen uw eigen nieuwe spaar- of betaalrekening aanvragen of uw eigen rekening beheren!

> Belangrijke Informatie
Op de homepage van Argenta Bank vindt u alle relevante informatie, bijvoorbeeld over de Europese,   Nederlandse   en  Belgische Deposito Garantieregeling  (<hier valt Argenta onder: het Belgische 'Beschermingsfonds voor deposito's en financiële instrumenten' ) voor banken, downloads van alle bankvoorwaarden, de handige overstapregeling van bank naar bank, de actuele spaarrente en ga zo maar door. 

> Naar start internetbankieren bij Argenta
Hier START u internet bankieren bij Argenta, vindt u alle benodigde informatie en kunt u zich aanmelden voor het openen van rekeningen.> Alles over veilig bankieren
Alles wat u moet weten om veilig te betalen en te bankieren vindt u voortaan bij elkaar op 1 website: "veiligbankieren.nl". Deze website waarschuwt onder meer voor de laatste criminele trucs, vestigt de aandacht op onveilige situaties, leert hoe de veiligheid van een digitale verbinding te controleren en geeft echtheidskenmerken van bankbiljetten en afbeeldingen van de voorzetmondjes bij geldautomaten. Met 1 druk op de knop kunt u alle telefoonnummers opzoeken om uw pinpas en creditcard te blokkeren bij verlies of diefstal, interessant voor u en uw klanten. : www.veiligbankieren.nl.  

> Tot slot
VerbijsterendAdvies van DeHypothekenMakelaar.nl regelt het allemaal graag en goed voor u! Maak hier dus een afspraak voor een hoogstpersoonlijk adviesgesprek of u opent hierboven met digitaal gemak uw nieuwe rekening bij Argenta Spaarbank NV.

> U kunt ons 24 uur per dag bereiken! 

> Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.Laatste update: 16/09/2011 16:13.32